Produkcja kiszonek

Produkcja kiszonek to główny obszar naszej działalności. Od ponad 20 lat zajmujemy się wytwarzaniem kiszonej kapusty, ogórków z wykorzystaniem sprawdzonych i całkowicie naturalnych metod konserwacji warzyw i owoców. 
Stosowanie starannie opracowanych receptur oraz procedur wytwórczych jest podstawą do wytworzenia produktów zgodnych z polskimi i unijnymi normami bezpieczeństwa i higieny.

Współpracujemy zarówno z małymi, osiedlowymi sklepikami, jak i dużymi hurtowniami. Zapewniamy atrakcyjne warunki współpracy. Nasze wyroby dostępne są w wygodnych opakowaniach, dzięki którym na Twoim stole gościć mogą zawsze świeże i najwyższej jakości produkty kiszone z ogórków, kapusty, jak również ogórki małosolne.

Dostępne rodzaje opakowań produktów kiszonych

Nasze produkty dostępne są zarówno w wygodnych - na potrzeby hurtowników i punktów gastronomicznych - wiaderkach, jak i hermetycznych woreczkach. Opakowania są certyfikowane.

  • wiaderka 0,8 kg, 3 kg, 5 kg, 10 kg,
  • woreczek 500 g.

W przypadku jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu.